Beautysalon Uden/ Veghel
Urban Forest Beauty

Onze passie omvat alles wat te maken heeft met een healthy lifestyle. Er goed uitzien en lekker in je vel zitten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij Urban Forest Beauty Uden geloven wij dat in- en ontspannen en je even onttrekken aan het dagelijkse leven daar een belangrijk onderdeel van zijn. Met onze kennis en passie voor het vak geven wij graag een goed en eerlijk advies over een gezichtsbehandeling, ontspannings- of sportmassage, make-up, waxing en lifestyle.

De beautysalon in Uden heeft een unieke ambiance van natuur en authenticiteit passend bij het oergebied van Brabant "de Maashorst". Wij zijn gevestigd in het Fletcher Hotel Teugel Uden Veghel in buurtschap Bedaf tussen Uden, Veghel, Vorstenbosch en Nistelrode. In onze schoonheidssalon neem je jouw time-out van het dagelijkse leven. Laad je energie weer op met een Body en Mind workout zoals BODYBALANCE ™ (Tai Chi, Yoga en Pilates)  of Switch-off (Meditatie met een heerlijke nek- en hoofdhuidmassage) bij onze partners en buren Even Gym Uden. Daarvoor of daarna ga je natuurlijk heerlijk ontspannen tijdens een behandeling van een masseur of schoonheidsspecialiste bij Urban Forest Beauty. Eigenaresse Marleen Arends is de [ comfort zone ] specialiste van Nederland en dat ga je zeker bij de behandelingen van Kaysa van Haandel en haar ervaren!

Wij bouwen mee aan een positieve, creatieve en betere wereld. Wij werken dus alleen met merken die dit ook doen. Dit betekent dat alle producten die wij verkopen en gebruiken met onze behandelingen vrij zijn van parabenen, microplastics, allergenen en bovendien niet zijn getest op dieren want daar houden wij bij Urban Forest Beauty Uden niet van.

Onze Merken:

Urban Forest Beauty Uden Teugel Resort M