Zoeken
  • Marleen Arends

Huidproblemen oplossen met goede bacteriën!Het microbioom blijkt een enorm effect te hebben op de gezondheid van de huid en op huidproblemen. Wat is nu dit zogenaamde microbioom? In en op ons lichaam zitten veel micro-organismen zoals bacteriën, virussen en gisten. Samen worden ze het microbioom genoemd.


Dr Whitney Bowe die doet hier veel onderzoek naar en heeft hier een boek over geschreven “The Beauty of Dirty Skin”


Antibiotica, luchtvervuiling, voeding en het overmatig gebruik van zeep hebben het microbioom op de huid van de westerse mens beschadigd. Hierdoor kunnen schadelijke micro-organismen in de huid huidproblemen aanwakkeren zoals psoriasis, rosacea, eczeem en acne. Gezonde micro-organismen kunnen deze ontstekingsprocessen juist afremmen en de huid kalmeren. Je ziet dan ook dat er wereldwijd veel aandacht is voor de ontwikkeling van cosmeticaproducten die zich richten op het microbioom van de huid.

Zo heeft [ comfort zone ] hier de remedy lijn voor ontwikkeld. Een productlijn die de goede bacteriën op onze huid beschermen. Deze lijn is op basis van een natuurlijke prebiotica om gezondheid van de huid te bevorderen en extra bescherming te kunnen bieden.

11 keer bekeken
Urban Forest Beauty
ENJOY THE BEST SUSTAINABLE SKINCARE
HELP

Adres: Bedafseweg 22

5406 TM Uden

Telefoon: 06-10 00 42 46

Email:  urbanforestuden@outlook.com

K.v.K. nr: 73872873

BTW nr.: NL001583795B68

SUBSCRIBE
ANBOS Logo.jpg
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Yelp Social Icon
  • Google Places Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2018 by Urban Forest Beauty Proudly created with Wix.com