top of page
Voetreflexmassage Uden / Veghel

 

Een heerlijke voetreflexmassage bij Urban Forest Beauty Uden? 

Een paar keer per jaar organiseren wij samen met Manon een exclusieve dag met haar specialty behandelingen:

Duik in de rustgevende wereld van voetreflexmassage bij Urban Forest Beauty Uden, en ervaar deze helende kunst die Manon van Rozendaal, onze nieuwste en ervaren [comfort zone] schoonheidsspecialiste, naar ons centrum heeft gebracht.

Iedere voet herbergt drukpunten die in verbinding staan met verschillende delen van ons lichaam - van organen en weefsels tot botten en spieren. Deze eeuwenoude oosterse methode gaat ervan uit dat het lichaam en de geest één geheel vormen. Wanneer je je niet goed voelt, is dit vaak een teken van disbalans in je systeem, wat kan leiden tot symptomen zoals hoofdpijn, vermoeidheid, rugklachten en vele anderen.

Door specifieke punten op de voet te stimuleren, kan voetreflexmassage helpen om deze blokkades op te heffen en de natuurlijke energiestroom van je lichaam te herstellen. Dit stimuleert de zelfhelende capaciteit van het lichaam, waardoor afvalstoffen gemakkelijker kunnen worden afgevoerd. Dit verklaart waarom het vaak wordt aanbevolen om na de massage veel water te drinken.

 

Voordelen van een voetreflexmassage:

  • Het ontspant en vermindert stress.

  • Het biedt verlichting bij pijn.

  • Het versterkt het immuunsysteem.

  • Het verbetert de bloedcirculatie.

  • Het bevordert een goede nachtrust.

  • Het geeft een boost aan je humeur.

 

Een voetreflexmassage is geschikt voor iedereen en kan een positieve invloed hebben op diverse fysieke en mentale klachten. 

Kom langs bij Urban Forest Beauty Uden en ervaar zelf een heerlijke voetreflexmassage. Je voeten zullen je dankbaar zijn.

Urban Forest Beauty Uden ligt op het terrein van Hotel Fletcher Teugel Uden / Veghel, met ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur. De massagesalon / spa ligt centraal voor Uden, Veghel, Mariaheide en Vorstenbosch.

bottom of page