iStock-1181582168 voor website urban for

Zwangerschapsmassage

Uden

Zwangerschapsmassage Uden

Een zwangerschapsmassage is een zachte massage die gericht is op je zwangere lichaam. Dat betekent dat er minder stevig gemasseerd wordt. 

Hoe gaat een zwangerschapsmassage in zijn werk? 

Tijdens je zwangerschap reageert je lichaam soms anders op prikkels dan voor je zwangerschap. Merk je tijdens de massage dat je het te warm of koud krijgt of dat je misselijk wordt? Of wordt de massage te intens voor je? Tussendoor hebben we contact en gaan we er alles aan doen om de massage aan te passen naar jouw wensen zodat je je kunt blijven ontspannen. 

 

De voordelen van een zwangerschapsmassage bij Urban Forest Uden:

Een zwangerschapsmassage is niet alleen ontspannend. Het kan ook veel lichamelijke voordelen hebben: 

Het verhoogt je mentale gezondheid. Tijdens een massage maakt je lichaam meer oxytocine aan. Dit hormoon zorgt ervoor dat je je gelukkiger voelt. De aanmaak van stresshormonen wordt juist lager door een massage. Heb je tijdens je zwangerschap last van angstige gevoelens of stress? Dan kan een zwangerschapsmassage een uitkomst zijn. 

Je slaapt beter. Een zwangerschap kan je slaapritme flink verstoren. Na een massage kan je vaak makkelijker in slaap vallen en slaap je dieper. 

Het verlicht pijnklachten. Een zwangerschap is een behoorlijke belasting voor je spieren. Hierdoor kan je last krijgen van rugpijn, schouderpijn en krampen. Een massage maakt je spieren soepel en verlicht de pijn. 

Je houdt minder vocht vast. Veel vrouwen houden vocht vast tijdens hun zwangerschap. Vooral tijdens de laatste maanden kan je hier last van hebben. Een zwangerschapsmassage zorgt voor een betere vochtafdrijving. 

Het verbetert je bloedcirculatie. Dit zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen en voor verlichting van spataderen. 

Het versterkt je weerstand. Door een massage slaap je beter, maak je positieve hormonen aan en heb je een betere bloedsomloop. Dit alles zorgt voor een sterker immuunsysteem: je wordt minder snel ziek. 

 

Massage na de bevalling 

Je lichaam heeft tijdens de bevalling een knap staaltje werk verricht. Het heeft tijd nodig om te herstellen. Dit ontzwangeren duurt ongeveer negen maanden. Een massage kan het herstelproces een handje helpen. Het stimuleert de bloedsomloop, waardoor je lichaam sneller voorzien wordt van de benodigde zuurstof en voedingsstoffen. Ook kan een massage helpen om je hormoonspiegel in balans te brengen. 

Wil je bekijken welke zwangerschapsmassages Urban Forest allemaal te bieden heeft, klik dan op de knop afspraak maken of deze link.

Urban Forest Beauty
ENJOY THE BEST SUSTAINABLE SKINCARE
HELP

Adres: Bedafseweg 22

5406 TM Uden

Telefoon: 06-10 00 42 46

Email:  urbanforestuden@outlook.com

K.v.K. nr: 73872873

BTW nr.: NL001583795B68

SUBSCRIBE
ANBOS Logo.jpg
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Yelp Social Icon
  • Google Places Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2018 by Urban Forest Beauty Proudly created with Wix.com