top of page
Zwangerschapsmassage Uden / Veghel

Exclusieve zwangerschapsmassagebank

Een zwangerschapsmassage is een zachte massage die gericht is op je zwangere lichaam. Urban Forest Beauty Uden beschikt over de "Prenatal Deluxe". Dit is het nieuwste model zwangerschapsmassagetafel en deze is speciaal ontworpen in samenwerking met deskundigen om het ligcomfort voor de zwangere vrouw te optimaliseren. Door de uitsparingen, kun je tijdens de massage toch ontspannen op je buik liggen. De deklaag is met 12 cm uitzonderlijk dik en een speciale band in de buikuitsparing ondersteunt jouw buik. De beste kwaliteit voor optimaal comfort tijdens jouw zwangerschapsmassage!

Hoe gaat een zwangerschapsmassage in zijn werk? 

Tijdens je zwangerschap reageert je lichaam soms anders op prikkels dan voor je zwangerschap. Merk je tijdens de massage dat je het te warm of koud krijgt of dat je misselijk wordt? Of wordt de massage te intens voor je? Tussendoor hebben we contact en gaan we er alles aan doen om de massage aan te passen naar jouw wensen zodat je je kunt blijven ontspannen. 

De voordelen van een zwangerschapsmassage bij Urban Forest Beauty Uden:

Een zwangerschapsmassage is niet alleen ontspannend. Het kan ook veel lichamelijke voordelen hebben: 

Het verhoogt je mentale gezondheid. Tijdens een massage maakt je lichaam meer oxytocine aan. Dit hormoon zorgt ervoor dat je je gelukkiger voelt. De aanmaak van stresshormonen wordt juist lager door een massage. Heb je tijdens je zwangerschap last van angstige gevoelens of stress? Dan kan een zwangerschapsmassage een uitkomst zijn. 

Je slaapt beter. Een zwangerschap kan je slaapritme flink verstoren. Na een massage kan je vaak makkelijker in slaap vallen en slaap je dieper. 

Het verlicht pijnklachten. Een zwangerschap is een behoorlijke belasting voor je spieren. Hierdoor kan je last krijgen van rugpijn, schouderpijn en krampen. Een massage maakt je spieren soepel en verlicht de pijn. 

Je houdt minder vocht vast. Veel vrouwen houden vocht vast tijdens hun zwangerschap. Vooral tijdens de laatste maanden kan je hier last van hebben. Een zwangerschapsmassage zorgt voor een betere vochtafdrijving. 

Het verbetert je bloedcirculatie. Dit zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen en voor verlichting van spataderen. 

Het versterkt je weerstand. Door een massage slaap je beter, maak je positieve hormonen aan en heb je een betere bloedsomloop. Dit alles zorgt voor een sterker immuunsysteem: je wordt minder snel ziek. 

 

Massage na de bevalling 

Je lichaam heeft tijdens de bevalling een knap staaltje werk verricht. Het heeft tijd nodig om te herstellen. Dit ontzwangeren duurt ongeveer negen maanden. Een massage kan het herstelproces een handje helpen. Het stimuleert de bloedsomloop, waardoor je lichaam sneller voorzien wordt van de benodigde zuurstof en voedingsstoffen. Ook kan een massage helpen om je hormoonspiegel in balans te brengen. 

Wil je bekijken welke zwangerschapsmassages Urban Forest Beauty Uden allemaal te bieden heeft, klik dan op de knop afspraak maken of deze link.

Mother to be – Facial

 

Tijdens jouw zwangerschap verandert de huid van je gezicht onder invloed van de hormonale schommelingen in jouw lichaam. Hierdoor kan jouw huid de ene keer bijvoorbeeld erg droog zijn en de andere keer juist heel onrustig en acnegevoelig. Hier heeft Marleen een speciale zwangerschapsgezichtsbehandeling voor ontwikkeld, waarbij gericht naar de huidconditie wordt gekeken en producten worden gekozen die passen bij jouw huidbehoefte.  

 

Wil jij nu kennismaken met de “Mother to be – Facial”? Boek deze behandeling nu via deze link.

Wil jij jouw vriendin/vrouw in de watten leggen met een cadeaubon voor een heerlijke zwangerschapsmassage? Stuur dan een mailtje naar urbanforestuden@outlook.com , dan zal ik jouw kadobon feestelijk inpakken en zorgen dat ik haar een onvergetenlijke beleving geef!

Urban Forest Beauty werkt samen met Even Gym Uden. Marleen is gecertificeerd PowerMama coach en zij geeft daar trainingen in sporten voor tijdens en na de zwangerschap.

Urban Forest Beauty ligt bij het Fletcher Hotel Teugel Uden Veghel centraal tussen Uden, Nistelrode, Mariaheide, Vorstenbosch en Veghel. Er is direct voor de deur ruim voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

bottom of page