top of page
Gezichtsbehandeling
Uden / Veghel

Marleen Arends van Urban Forest Beauty Uden is specialist in het geven van een heerlijke gezichtsbehandeling met Comfort Zone Skincare. En dat ga je zeker ervaren!

 

Iedere gezichtsbehandeling start met het Tranquillity welkomstritueel, dat zorgt voor een heerlijke ontspanning van lichaam en geest. Het Tranquillity ritueel ondersteunt de effectiviteit van jouw behandeling. Het epileren van de wenkbrauwen zit bij Urban Forest Beauty bij iedere gezichtsbehandeling (facial treatment) standaard inbegrepen.

 

Nieuw in het assortiment zijn de beauty ampullen van 3 lijnen van [ comfort zone ]: Sublime Skin, Hydra Memory en Renight. Het voordeel van het gebruik van een beauty ampul is dat het het meest directe effect op de huid heeft, omdat het hele pure ingredienten bevat.

Ook voor huidverbetering ben je aan het juiste adres bij Urban Forest Beauty. De Fourtec geeft na enkele behandelingen al een geweldig resultaat. Dit apparaat combineert 4 verschillende technologieën voor een synergetisch behandelresultaat.

Urban Forest Beauty ligt bij Fletcher Hotel Teugel Uden / Veghel in de Maashorst, centraal tussen Uden, Nistelrode, Vorstenbosch en Veghel.

bottom of page