top of page

 Make-up Workshop Uden / Veghel

Urban Forest_logo (2).png

Volg een prive make-up workshop als een verwennerij voor jezelf, deel deze ervaring met je moeder, zus of vriendinnen tijdens een dagje uit of vrijgezellenfeest of volg een make-up workshop als teamuitje bij Urban Forest Beauty in Uden. Na afloop mag je in onze beauty heaven lekker shoppen.

 

Tijdens deze workshop geef je jezelf een heerlijke gezichtsbehandeling en ga je een mooie make-up aanbrengen! De workshop begint met een analyse van de huid van iedere deelnemer, daarna gaan we aan de slag met de producten. Zo leer je stap voor stap hoe je de huid het beste kan verzorgen.

 

Alle producten mag je ruiken, voelen en proberen! Dan gaan we verder met make-up, kom erachter welke kleuren en mooi bij je staan, en hoe je dit het beste kan aanbrengen! Je gaat niet alleen met kennis naar huis, ook met een perfect verzorgde huid en een prachtige make-up!

Kortom, een totaal pakket en daarmee een leerzame en hele gezellige workshop!

 

En als je dan, net als wij, razend enthousiast bent over onze producten en deze gelijk wilt aanschaffen ontvang je ook nog eens 10% korting op al je aankopen.

Schoonheidssalon Urban Forest Beauty is gevestigd op het terrein van het Fletcher Hotel Uden / Veghel en ligt centraal tussen voor Oss, Nistelrode, Vorstenbosch en Mariaheide. Er is ruime gratis parkeergelegenheid naast de deur. 

Doe je deze workshop als vriendinnenuitje en wil je het programma uitbreiden met een workshop Yoga? Dat kan prima bij onze partner (in hetzelfde gebouw) Even Gym Uden. Zo weet je zeker dat je helemaal Zen en op je mooist weer naar huis gaat.

bottom of page