top of page
Gharieni - Welnamis
by Urban Forest Beauty

Deze fantastische behandelbank beschikt over geïntegreerde akoestische- en vibratietherapie genaamd "Welnamis". De Gharieni Group heeft vele prijzen gewonnen met deze ware wellnessrevolutie voor Technologische innovatie in de wellnessbranche. 


"Welnamis" helpt zelfs de meest drukke personen om diepe ontspanning te bereiken in een sessie van 22, 30 of 60 minuten. Het computergestuurde systeem van Binaural akoestische geluiden en  de overeenkomende trillingsfrequenties in het bed brengen je mentale activiteit geheel tot rust. 


Ook tijdens een reguliere gezichtsbehandeling zul je heerlijk ontspannen liggen op de verwarmde waterkussens van de Gharieni MLW Amphibia.

Urban Forest Beauty Uden neemt als eerste in Nederland (Netherlands) het Welnamis concept in gebruik. Dit is inclusief de 4 gloednieuwe advanced programma's van 22 minuten:

* PowerNap 

* Mindfulness 

* Stress Relief

* Awareness

PowerNap in 22 min. het effect van een volledige nachtrust:
In de drukke wereld van vandaag bereiken veel mensen geen Delta-hersengolfpatronen in een hele nachtrust. 
Het Delta-niveau is de hersengolftoestand waarin ons lichaam alleen tijdens diepe slaap komt. Mensen die al jaren mediteren, kunnen ook tijdens een meditatie het Delta-niveau bereiken. 
De frequentie van de Binaurale muziek in combinatie met de overeenkomende trillingsfrequentie van de verwarmde waterkussens van de wellnessbank brengt jouw brein snel tot rust.
Het programma werkt in een zeer diep Theta-niveau (4 Hz-bereik) en duikt in het Delta-niveau (2-3 Hz), waar zowel het bewuste als het onderbewuste zijn "uitgeschakeld".
Het Welnamis Powernap-programma kan daardoor een paar kostbare minuten in diepe hersengolfpatronen op Delta-niveau opleveren. Dit kan dus voor veel mensen meer zijn dan tijdens een volledige nachtrust...... Je voelt je na 22 minuten als herboren!

 

Mindfullness - Droomachtige meditatieve ervaringen
Dit Welnamis-programma neemt je mee naar een staat waarbij je jouw bewuste geest "uitschakelt", maar je onderbewustzijn actief blijft. Dit levert droomachtige meditatieve ervaringen op die normaal gesproken worden ervaren in zeer diepe meditatie.
Dit is een van de meest populaire Welnamis-programma's omdat deelnemers vaak levendige en geweldige ervaringen hebben.

Awareness - Activate your brain

Het Awarenes-programma van Welnamis verhoogd juist de hersengolfpatronen naar het Gamma niveau (40 Hz). Recent onderzoek heeft aangetoond dat deze hersengolven het geheugen en de cognitieve functies vergroten. In een klinische studie verminderen deze hersengolven zelfs de effecten van de ziekte van Alzheimers.
De Gamma hersengolven worden ook geassocieerd met dankbaarheid en medeleven. Ook spelen deze hersengolven een belangrijke rol bij de coördinatie tussen je zintuigen en je lichaam. Daarnaast gebeurt het aanleren van nieuwe dingen ook bij deze hersengolf-frequentie.

Stress-Relief

Dit programma werkt in de Alpha hersengolf categorie en richt zich op een hersengolf frequentie ergens in het 10Hz bereik. Dit zorgt voor een prettige ontspannende ervaring, maar zal de gebruiker in staat stellen om cognitieve gedachten te verwerken en volledig “aanwezig” te zijn… en toch diep te ontspannen.

bottom of page