top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarleen Arends

Versterk je herstel tijdens je slaap

Bijgewerkt op: 16 okt. 2019



Gedurende de dag zijn er vrije radicalen actief in ons lichaam. Deze worden enerzijds veroorzaakt door natuurlijke processen in ons lichaam, anderzijds worden deze veroorzaakt door onze lifestyle en de omgeving waarin we leven.


Ons lichaam heeft hiertegen vanuit zichzelf een herstellend en een beschermend systeem. Gedurende de dag beschermt de huid zichzelf tegen de verschillende stressfactoren. 's Nachts activeert de huid haar natuurlijke herstelmechanisme.


Ondanks deze twee natuurlijke systemen veroudert de huid door de schade die de vrije radicalen aanbrengen aan de huid onder invloed van leeftijd, onze lifestyle en pollutie uit onze omgeving. Door ons lichaam extra antioxidanten te geven wordt er meer schade van vrije radicalen voorkomen.


In de RENIGHT OIL, CREAM en MASK zitten hoogwaardige antioxidanten die gewonnen zijn uit gecertificeerde biologische Goji-bessen en lycopeen, een krachtige antioxidant uit tomatenextract. Daarnaast bevatten deze voedende vitaminen en oligo-elementen.


Het aanbrengen van deze RENIGHT producten voordat je gaat slapen zorgt ervoor dat de huid 's morgens compacter is en optimaal gevoed is en uitgerust wakker wordt.

16 weergaven0 opmerkingen
bottom of page