top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarleen Arends

In 3 stappen naar een gezonde, gereinigde en verzorgde huid

Je huid verandert net als je gaderobe per seizoen. Zo gebruik je in de zomer zonnebrand producten en de winter vaker een rijkere crème tegen een droge schrale huid.

Met dit stappenplan is jouw huid dagelijks goed verzorgd.


1. Reinig & Scrub


Een gezonde glow, willen we natuurlijk allemaal. De truc is om je huid niet te vaak te reinigen. Wanneer je je huid reinigt, kiest dan wel voor de juiste producten. Zo gebruiken we liever geen agressieve surfactanten, maar bijvoorbeeld een reiniging op basis van olie. Zo houd je jouw gezicht schoon en gehydrateerd.

Je huid heeft overdag een hoop te verduren gehad. Niet alleen door make-up, bacteriën van je handen, maar ook door vrije radicalen vanuit bijvoorbeeld rook en luchtvervuiling.

De reinigingsmilk van [ comfort zone ] verwijdert alle onzuiverheden en make-up, terwijl de huidbalans gerespecteerd blijft. De ingrediënten van deze milk bevatten 92% stoffen die van natuurlijke oorsprong zijn!

Spoel altijd af met lauwwarm water. Niet te warm, want dat droogt uit. En dep je huid droog. Nooit wrijven!


Ik krijg vaak de vraag hoe vaak moet ik de huid scrubben?

Dat is deels afhankelijk van je huid en het product, maar vaker dan 1 of 2 keer per week is niet nodig. Je scrubt onder de douche of na het verwijderen van je make-up, om je huid te ondersteunen in het reinigingsproces. Belangrijk is dat wel dat je een milde scrub kiest. Daarom heb ik een fijne gezichtsscrub geselecteerd die op basis van jojoba en silica is en waarbij de ingrediënten voor 96% van natuurlijke oorsprong zijn.


milk 200 ml voor €24,75 - toner 60 ml voor €36,75 - SETPRIJS €50,-

2. Smeer & hydrateer

Let altijd op de ingrediënten van je dagcrème. Zo kies ik er bijvoorbeeld voor om een basis te hebben van karitéboter, dit geeft een extra voedend effect. De sublime skin crème is een crème met extracten van pioenroos, micro- en macro-hyaluronzuur. Beide stoffen werken op de "steunpilaren" van de huidstructuur. De huid wordt zichtbaar opgevuld en ziet er compacter en steviger uit. Deze crème bevat stoffen die 89% van natuurlijke oorsprong zijn.


60 ml voor €93,75

3. Als je slaapt, herstelt je huid. Help haar!

Na het reinigen van je huid kun je deze ondersteunen ’s avonds met een herstellende nachtmasker of -crème. ‘s Nachts is je huid namelijk druk bezig om zich te herstellen, een beetje hulp kan geen kwaad. De nachtlijn van [ comfort zone ] is verrijkt met gecertificeerde biologische Gojibes olie, tomatenextract en hyaluronzuur. De huid ziet er de volgende ochtend heerlijk uitgeslapen uit!


60 ml voor €50,00
16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page