Urban Forest Beauty

Adres: Bedafseweg 22

5406 TM Uden

Telefoon: 06-46 14 96 28

Email:  urbanforestuden@outlook.com

ENJOY THE BEST SUSTAINABLE SKINCARE
HELP
SUBSCRIBE
ANBOS Logo.jpg
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Yelp Social Icon
  • Google Places Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2018 by Urban Forest Beauty Proudly created with Wix.com

Bedrijven:​
  • Kerstgifts
  • Cadeaubonnen
  • Workshops

Beautyful Kerstgifts: "The Gifts of Nature!" πŸŒΏ πŸŒΊ πŸŒΈ

​

De lekkerste kerstpakketten samenstellen voor jouw medewerkers?

 

Bij Urban Forest Beauty Uden kun je de duurzame producten van het afgelopen jaar komen ruiken en voelen. Laat jouw medewerkers tot rust komen met de heerlijke producten van [ comfort zone ] voor huid, lichaam en geest.

 

Wat dacht je van onze nieuwe giftboxes? Jouw favoriete [ comfort zone ] producten in luxe cadeauverpakking van 100% gerecycled papier. En anders zit Marleen Arends vol met originele ideeën om met andere fantastische producten en behandelingen het mooiste kerstpakket in jaren samen te stellen.

​

Marleen Arends helpt je graag op weg, geheel vrijblijvend uiteraard, naar een geweldig cadeau om uw medewerkers of relaties mee te verwennen. 

​

 

Cadeaubonnen:

​

Op zoek naar een lekker en origineel cadeau voor een ongelofelijke belevenis?

De ontvanger kiest zelf wel product of behandeling, datum en tijdstip. Een cadeau waarbij je altijd de juiste keuze hebt gemaakt. 

​

​

Workshops voor bedrijven:

​

Switch-off is een workshop voor 5 tot 10 deelnemers. Tijdens deze sessie van 45 minuten krijgt jouw team een geleide meditatiesessie met ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Tijdens de ontspanningsoefeningen geeft Marleen Arends korte gezichts- en hoofdhuidmassages. Jouw team gaat als herboren weer terug naar huis.

​

Make-up en beautyworkshop, tijdens dit teamuitje geef je jezelf een heerlijke gezichtsbehandeling en ga je een mooie make-up aanbrengen!

​

De workshop begint met een analyse van de huid van iedere deelnemer, daarna gaan we aan de slag met de producten. Zo leer je stap voor stap hoe je de huid het beste kan verzorgen. Alle producten mag je ruiken, voelen en proberen.

 

Daarna gaan we verder met make-up. Kom erachter welke kleuren er mooi bij je staan, en hoe je deze het beste kan aanbrengen. Jouw hele team gaat naar huis met een perfect verzorgde huid en een prachtige make-up!

Β