top of page
MICROSONIC FACIAL DEVICE
BIJ URBAN FOREST BEAUTY
UDEN / VEGHEL

HOME CARE DEVICE
ULTRASOUNDS + MICROCURRENT

Er is een nieuwe trend in gezichtsreiniging vanuit de Verenigde Staten overgewaaid naar Europa: de huidverzorgingsapparaten. 
 

Huidverzorgingsapparaten kunnen in slechts enkele minuten een stevige, vitale en jonger uitziende huid te geven. Dode huidcellen verwijderen, terwijl de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. De structuur en elasticiteit van de huid worden zichtbaar verbetert. Daarnaast helpen huidverzorgingsapparaten om oneffenheden en ondiepe lijntjes te vervagen en de zichtbaarheid van grove poriën te reduceren.

HOE WERKT HET APPARAAT?

3 ACTIES:
I   - Diepe reiniging van de huid,
II  - Regenererende anti-ageing-stimulatie
III - Optimalisering van de productabsorptie en regenererende massage

I - ULTRASOUNDS

diepe reiniging van de huid, met water, om de bovenste huidlagen te verwijderen en de huid voor te bereiden op volgende behandelingen.

 

II - MICROCURRENTS

regeneratieve anti-aging stimulatie van de diepere huidlagen, met water, die dienen als een krachtige stimulatie voor het cellulaire metabolisme en de huidcirculatie.

 

III - ULTRASOUNDS + MICROCURRENTS
optimalisatie van productopname en regeneratieve massage die de hydratatie van de huid aanzienlijk verbetert en de opname van de actieve ingrediënten van alle aangebrachte cosmetica vergemakkelijkt.


 

Urban Forest Beauty ligt bij Fletcher Hotel Teugel Uden / Veghel centraal tussen Uden, Nistelrode, Vorstenbosch en Veghel.

bottom of page